skip to Main Content
+45 20 76 78 01 info@maskinrisiko.dk

CE-mærkning

Vi tilbyder CE-mærkning af maskiner, delmaskiner og andre produkter, ligesom vi kan tilbyde konsulentarbejde i de forskellige faser af CE-mærknings processen, så i sikrer at produktet er i overensstemmelse med underlagte direktiver. Nogle af disse opgaver kan være følgende:

  • Kontrol af at produktet overholder væsentlige sikkerheds- og sundhedskrav fra direktivet
  • Udførelse af risikovurdering og dokumentation
  • Udarbejdelse af overensstemmelseserklæring/inkorporeringserklæring
  • Udarbejdelse/forslag til brugsanvisning
  • Udarbejdelse/forslag til CE-mærke.
  • Udarbejdelse/samling af dokumenter og filer til det teknisk dossier

 

Ønsker i et tilbud på CE-mærkning af en maskine, udregner vi gerne et uforpligtende tilbud forudsat at omfanget af opgaven kan specificeres. Er omfanget af opgaven udefineret, kan vi evt. give et prisoverslag eller aftale et besøg hos jer for nærmere fastlæggelse af opgaven.

Fleksible ud fra jeres behov

Uanset hvor i er i processen med CE-mærkning af maskiner, kan vi helt sikkert tilbyde en løsning som opfylder jeres behov.

  • Vi kan tilbyde en fleksibel løsning, hvor vi kan deltage i opgaver, hvor i ikke har tid, eller hvor i mangler ressourcer.
  • Er jeres firma i en læringsproces med CE-mærkning, kan vi fungere som støttende konsulenter i denne proces. Vi kan herigennem tilpasse den viden i får overleveret, så den er målrettet mod de produktkategorier, som i arbejder med.
  • Gennem vores mange samarbejdspartnere kan vi tilbyde beregning, konstruktion, dokumentation, oversættelse, osv.

Vi tager udgangspunkt i jeres behov, og tilpasser os efter det.

Hvilke fordele er der ved at anvende os?

En af vores største fordele er, at vi anvender vores eget programmerede system til risikovurdering. Systemet er programmeret til at følge maskindirektivet, DS/EN ISO 12100:2010 og DS/ISO/TR 14121-2:2012. Dette sikrer, at dokumentationen for risikovurderingen er efter direktivet og standarderne. Det er en stor fordel for dig som kunde, da processen er effektiv, tidsbesparende og følger gældende lovgivning og standarder.

Vi er også fleksible i forhold til omfanget af de opgaver, som vi skal varetage for jer. Vi kan samarbejde direkte med jeres eksterne leverandører, hvor det er påkrævet.

Back To Top