skip to Main Content
+45 20 76 78 01 info@maskinrisiko.dk

Hos Maskinrisiko ApS arbejder vi primært med rådgivning og konsulentarbejde, i forbindelse med CE-mærkning og risikovurdering på forskellige produkter.
Vi har en bred erfaring fra automationsbranchen og maskinindustrien. Vores erfaring med risikovurdering har ligeledes ført til udviklingen af vores eget online software til risikovurdering.

Vores målgruppe er meget bred, vi hjælper både små enkeltmands virksomheder, som størrere virksomheder med CE-mærkning eller risikovurdering. Lige fra simple maskiner med en enkelt bevægelig del, til størrere maskiner eller anlæg som f.eks. robotceller.
I specielle projekter, anvender vi forskellige samarbejdspartnere for at sikre overensstemmelse med specielle direktiver.

Mission

Vi tilbyder konsulentydelser i forbindelse med alt arbejde inden for risikovurdering og CE-mærkning, specielt inden for maskinbranchen og produkter underlagt maskindirektivet. Vore kunder kommer i første række, og vi tilpasser os til kundernes behov. Vi er fleksible i forhold til aftaler og vore priser er konkurrencedygtige. Gennem vore mange samarbejdspartnere kan vi dække kundernes specielle behov, hvor vi ikke selv har tilstrækkelig erfaring med specielle områder.

Vision

Vi forpligter os til at forbedre vores Online Risikovurdering løbende, så vi fortsat tilbyder en innovativ og nem måde at risikovurdere maskiner på. Derudover vil vi løbende tilføje funktioner og muligheder, som gør CE-mærkning nemmere på maskiner.
Gennem vores konsulentarbejde skal vore kunder kunne genkende følgende værdier for vort firma.

  • Konkurrencedygtige serviceydelser, selv på små projekter/maskiner
  • Høj kvalitet af udarbejdede rapporter og dokumenter
  • Kundeservice i højsæde
  • Fleksibilitet i forhold til kunders behov
Back To Top